Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

O meni

Snimanje je za mnoge jedan nezaboravljeni događaj i za mene uvjek ponovo jedno lijepo iskustvo. Dolazim kao netko nepoznati i odlazim kao netko koga ste dobro upoznali…

Rođena, živjela i studirala sam u Zagrebu dok me ljubav nije odvela u Berlin, gdje sam provela punih 10 godina. Početkom 2008 godine sam se s suprugom i svojim 2-godišnjim Lukom vratila u Zagreb, gdje se sada bavim u nas još pomalo neobičnom ali prelijepom profesiom: spezializirala sam se prva u Hrvatskoj za fotografiranje trudnica, mama, tata i beba.

Fotografiju sam učila u Berlinu i potaknuta radom svog mentora se i sama odlučila preusmjerit na ovaj poseban segment.

Počela sam tako u kooperaciji s rodilištima u Berlinu, gdje sam mame i bebe, tijekom prvih tijedan dana bebinog života, koliko bi bile u rodilištu, slikala u njihovim prvim zajedničkim trenucima. Tako su “friški” roditelji već na odlasku iz bolnice dobili prvu profesionalnu sliku svoje bebe na poklon ,a za ostatak smo se našli privatno.

Mislim da bi se svakoj mami ili trudnici tebala pružiti mogućnost da se dade profesionalno fotografirati i tako dobiti jedinstvenu uspomenu na te nezaboravne dane trudnoče i prve godine djeteta.

Tako je nastala ideja o mom mobilnom foto studiju s kojim danas idem trudnicama i friškim roditeljima kući.

Sa djecom godine prolaze kao u trenu, dok neki trenuci ostaju za vječnost.

Fotografiranje nije odmah i fotografija

Doživite:

  • Prvoklasne fotografije crno-bijele i u boji
  • Fascinantne slike sa profesionalnim osvjetlenjem
  • Ostvarenje individualnih zamisli…
  • I jednu fotografkinju koja ulaže puno vremena i truda