Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

Tutorial – fotografiranje bebe – 2. dio

Moji SAVIJETi KAKO FOTOGRAFIRATI VAŠU BEBU 1. Nemojte koristiti flash ! Integrirani flash uništit će vam fotografiju da ne spominjem da je ZABRANJENO koristiti ga kod malih beba zbog još osjetljivih očiju. Promatrajte tokom dana kako se svjetlo mijenja po vašem stanu. Gdje je ujutro, gdje popodne i koristite to prirodno svjetlo. Jastuk s pozadinom [...]

Moji SAVIJETi KAKO FOTOGRAFIRATI VAŠU BEBU

1. Nemojte koristiti flash ! Integrirani flash uništit će vam fotografiju da ne spominjem da je ZABRANJENO koristiti ga kod malih beba zbog još osjetljivih očiju. Promatrajte tokom dana kako se svjetlo mijenja po vašem stanu. Gdje je ujutro, gdje popodne i koristite to prirodno svjetlo. Jastuk s pozadinom može se postaviti BAŠ SVUDA ! Ja sam bebe fotografirala u kupaonama, na komodi i u komodi, u regalu ili garaži…. samo recite !

2. Nemojte se bojati kiča i glupiranja

Pri fotografiranju beba, gotovo je sve dozvoljeno ! Stavljajte ih u šešire, smjestite u čizme, oblačite u kostime, ma što luđe to bolje !

3. Sasite se sa crno bijelom fotografijom

Ako vam je fotografija ispala tehnički loša, pre svjetla ili pre tamna ili su se u kadar uvukli predmeti koji vas sada bodu u oči, prebacite ju u crno bijelo !!! To gotovo uvijek spasi stvar.

Related posts:

  1. Tutorial – fotografiranje bebe – 1.dio


Slični članci

Related posts:

  1. Tutorial – fotografiranje bebe – 1.dio

Popularni članci

Sorry. No data so far.


Ostavite komentar

* Ime, Email, Komentar su Obavezni