Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

Ruka u ruci

Obožavamo dirati, grliti i ljubiti bebe i malu djecu po cijelom tijelu i stalno. No postoji dio tijela kojeg se ne možemo nasititi nikada i koji dugo, možda najduže ostaje ‘s nama’. Djetetova ruka. Ona ručica koja isprva naslijepo hvata hranu, prste, mamu, zatim polako poseže za igračkama, cvijećem, leptirima i pomalo se od nas [...]

Obožavamo dirati, grliti i ljubiti bebe i malu djecu po cijelom tijelu i stalno. No postoji dio tijela kojeg se ne možemo nasititi nikada i koji dugo, možda najduže ostaje ‘s nama’. Djetetova ruka. Ona ručica koja isprva naslijepo hvata hranu, prste, mamu, zatim polako poseže za igračkama, cvijećem, leptirima i pomalo se od nas odvaja.

Ili nam se tako samo čini. Naravno da će dječje ruke sve više posezati za svijetom, a sve manje za dudom, dekicom i vama. No, vaša ruka uvijek i zauvijek ostaje njihov oslonac, najvažniji vez i sidro, najvažnija luka i utočište.

Baš onako kao što beba čvrsto steže vaš prst jer joj predstavlja sigurnost, tako i ruka u ruci kad krenete na prve šetnje znači da je sve u redu. Mama i tata su tu, svijet je posložen kako treba.

I zato ne zaboravite slikati te male, neodoljive rukice, i to u svojim rukama. Fotografija ruke u ruci – jedne velike i jedne male, jedne koja daje i jedne koja prima, jedne koja ostaje i jedne koja raste – ta će fotografija uvijek ostati među najemotivnijim uspomenama.

Slikajte ih u vremenskim razmacima da vam ostane uspomena na proces odrastanja vaše bebe u robusnu djevojčicu ili nježnog dječaka.

A ako možete, svakako napravite i crno-bijelu fotografiju ruku mame, tate i bebe. Još ako u sliku ‘upadnu’ brat, sestra, baka ili djed… Ima li ljepše priče o naslijeđu?

No related posts.Slični članci

No related posts.

Popularni članci

Sorry. No data so far.


Ostavite komentar

* Ime, Email, Komentar su Obavezni