Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

Izložba fotografija “Srcem za Afriku”

Dobila sam danas pozivnicu za ovu izložbu kojoj se ja kao fotograf veselim s profesionalne strane ali i zato jer se uvijek osjećam dobro kad mogu negdje, nećime podržati neku dobru stvar. Autorice izložbe su poznata pjevaćica i UNICEFOV-a izaslanica za roditelje i bebe Maja Vučić i novinarka Zrinka Ferina koje su prošle godine posjetile [...]

Dobila sam danas pozivnicu za ovu izložbu kojoj se ja kao fotograf veselim s profesionalne strane ali i zato jer se uvijek osjećam dobro kad mogu negdje, nećime podržati neku dobru stvar.

Autorice izložbe su poznata pjevaćica i UNICEFOV-a izaslanica za roditelje i bebe Maja Vučić i novinarka Zrinka Ferina koje su prošle godine posjetile Afriku i žele sada s nama podijeliti svoje dojmove.

Vjerujem da bi svi vi najrađe da vam na računu stoje milioni koje bi mogli donirati onima kojima najviše treba, no u nedostatku istih dođite na ovu izložbu i pogledajmo zajedno što možemo učiniti !

Izložbu možete posjetiti 27. ožujka 2010. u galeriji ULUPUH, Tkalčićeva 14, od 10 – 14 h.

No related posts.Slični članci

No related posts.

Popularni članci

Sorry. No data so far.


Ostavite komentar

* Ime, Email, Komentar su Obavezni