Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

Internet za bebe

Jos malo pa ćemo u rodilištu uz svoje dijete na izlazu dobiti i popis web stranica na koji ih možemo prihaklati od prvoga dana !.

Iako ja nisam neki ovisnik o internetu i još uvijek preferiram igračke i časopise držati u ruci  nego ih čitati «on line», moram priznati da se tu i tamo nađe na tom internetu ludih stvari. Nedavno sam, sasvim slučajno, naletila na jednu stranicu koja nudi razno razne aktivnosti za djecu… i to za SVU DJECU. Početna kategorija je od 0 – 3 godine !!! Ima zbilja svega…. pjesmica, bojanki, puzzli, viceva a ono na što smo se ja i moje dijete zahaklali su igračke od papira koje samo isprintate i savinete po uputama. Totalno je fora, ima ih milion, ne košta ništa a Luka, Borna i  ja se zabavljamo ko ludi ! Pa eto…. dijelim to i sa vama ! Ako ne znate što bi tokom kišnog dana, posjetite:

www.babygamer.com

i dobra vam zabava !

No related posts.Slični članci

No related posts.

Popularni članci

Sorry. No data so far.


Ostavite komentar

* Ime, Email, Komentar su Obavezni