Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

Fotografiranje obitelji

Oni manje uredni nekad su punili ladice, a danas pune hard diskove u svom računalu. Fotografiramo djecu, rodbinu, bake i djedove, obiteljska putovanja, rođendane, razne svečanosti itd.

Danas je gotovo nezamislivo da postoji obitelj bez obiteljskog foto albuma.

Fotografije postaju naša osobna sjećanja. Djecu fotografiramo od trenutka rođenja preko puzanja, prvih koraka, školskih dana, mature i svadbe a ciklus se nastavlja rođenjem njihove djece. Beba u prvih godinu dana u prosjeku naraste 25cm, raste i mijenja se iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec, formira se kao osoba. Zahvaljujući fotografiji svatko od nas zna kako je izgledao kad je bio dijete. Na izvjestan način to postaju fragmenti i naših sjećanja iz djetinjstva. One nam prenose različite emocije i sjećanja na sretne dane. Svi ljudi koji vas okružuju dio su vašeg životnog puta. Fotografirajte ih !

No related posts.Slični članci

No related posts.

Popularni članci

Sorry. No data so far.


Ostavite komentar

* Ime, Email, Komentar su Obavezni