Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

Budite spremni!

Fotografiranje beba i djece zabavan je ali i težak zadatak. Djecu su stalno u pokretu i da biste ih uhvatili morat ćete se poslužiti lukavstvom.

Aparat bi trebali stalno imati spreman i pri ruci da uhvatite pravi trenutak. Većem djetetu možete dati zadatak koji će lako izvršiti a kad ga izvrši nagradite ga pljeskom ili mu vičite « Bravoooo !». Dijete će biti ponosno što je uspješno izvršili zadatak a vi ćete u tom trenutku imati odličnu fotografiju.

Kako fotoaparatom uloviti bebu ?

Želite li uloviti manje dijete u ključnom trenutku uključite se u njegovu igru i radite s njime ono što voli. Fotoaparat mora za to vrijeme biti u blizini i spreman. « Nema mame, nema mame ( dok se skrivate iza fotoaparata )… KUKUC ! ( vi izlijećete van ), beba se razlije u smješak a vaš prstić napravi KLIK i evo vam savršene fotografije. Možete im reći i da vam pokažu svoju najdražu igračku ili ga čekati da otvori neki dugo očekivani poklon. Sudjelujte u dječjoj igri, neka se naviknu na prisutnost fotoapararata, dajte mu da pogleda slike koje ste snimili da nauči ćemu to uopće služi. No pazite na ljepljive prstiće koji idu prema objektivu !

No related posts.Slični članci

No related posts.

Popularni članci

Sorry. No data so far.


Ostavite komentar

* Ime, Email, Komentar su Obavezni