Dobrodošli na službeni blog profesionalne fotografkinje Jasmine Cviljak. Bavim se profesionalnom fotografijom za trudnice, bebe, mame & tate. Na ovome blogu možete pogledati novosti iz fotografskog i mojeg svijeta, a za više informacija o meni posjetite web stranice fotomamaibeba.com. Kontaktirajte me na broj tel: 01 492 26 50 ili mob: 095 868 06 02

Beba na snijegu

Konačno snijeg!!! Da, da, vrlo, vrlo sramežljivo i skromno. Ali kako PREVAŽNO! Morate imati slike svoje bebe na snijegu! Ako ste mladi mama i tata (znači da prvi put imate bebu…) tek vas čeka pravo iznenađenje kad ugledate oduševljenje svoje bebe pred prvim pahuljama. Ushit, uzbuđenje, znatiželja, očaranost… Sve to i mnogo više može se [...]

Konačno snijeg!!!

Da, da, vrlo, vrlo sramežljivo i skromno. Ali kako PREVAŽNO! Morate imati slike svoje bebe na snijegu!

Ako ste mladi mama i tata (znači da prvi put imate bebu…) tek vas čeka pravo iznenađenje kad ugledate oduševljenje svoje bebe pred prvim pahuljama. Ushit, uzbuđenje, znatiželja, očaranost… Sve to i mnogo više može se pročitati na malim licima.

Nevjerojatno, ali svatko tko je to doživio potvrdit će vam – bebe jednostavno obožavaju snijeg.

Zato iskoristite ma koliko tanki snježni pokrivač, vikend na Sljemenu, izlet u Gorski Kotar ili obližnji park da poslikate to malo čudo. Radite anđele, valjajte se u snijegu, grudajte ili samo šećite. Ako pak imate veću djecu… mora li se to uopće govoriti – njih ništa neće zaustaviti kad ugledaju pahuljice kroz prozor. Fotoaparat u ruke i – na snijeg.

Fotografije vam možda neće biti vrhunske, ali moraju li biti? Lice vaše bebe na snijegu je ono što je – naravno, neprocjenjivo.

A kao inspiraciju donosimo vam sliku ovog malog anđela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No related posts.Slični članci

No related posts.

Popularni članci

Sorry. No data so far.


Ostavite komentar

* Ime, Email, Komentar su Obavezni